Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
HHCP neemt ziekenhuismaterialen in ontvangst.

 | HHCP neemt ziekenhuismaterialen in ontvangst.

HHCP ondersteund op de Filipijnen meerdere ziekenhuizen met materialen die we via sponsors en ziekenhuizen krijgen. Een van hun volgende projecten is het inrichten van de kliniek die dit jaar in Gumaca wordt gebouwd, dankzij sponsoring van Prominent.
Via het Sint Lucas Andreas ziekenhuis te Amsterdam kregen we twee medische stoelen die elektrisch verstelbaar zijn en ook als onderzoek tafel dienst kan doen. Deze stoelen zijn zeer welkom in de Filipijnen, omdat ze daar niet te krijgen zijn en ook nog eens voor allerlei doeleinden gebruikt kunnen worden.

 | HHCP neemt ziekenhuismaterialen in ontvangst.

Een vrachtwagen van Salvesen [ tegenwoordig Norbert Dentressangle ] verzorgde belangeloos het vervoer van de stoelen van Amsterdam naar onze loods in Heeten.

 | HHCP neemt ziekenhuismaterialen in ontvangst.

Via de firma Hartmann hebben we drie pallets met incontinentiemateriaal en andere ziekenhuis goederen gekregen die ze met eigen vervoer naar onze loods brengen.

We zijn erg blij met hun steun en met die van alle anderen die ons ooit hebben gesteund om een van onze doelen, een betere gezondheidszorg op de Filipijnen, te realiseren.

Categorie SponsorenBron De StichtingDatum 19/08/2015

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2018 Webdesign Marco TibbenRedactie