Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
U kunt helpen! | Hoe?

Hoe U ons kunt helpen.Hulpgoederen


Door het geven van kleding en schoenen, mits heel en schoon. Ook zijn allerlei verbandartikelen en medische instrumenten van harte welkom.
Veel ziekenhuizen hebben schromend gebrek aan instrumenten en hulpmiddelen zoals rolstoelen, rollators en krukken.

Fondsen


De stichting HHCP wordt niet gesubsidieerd en moet al haar activiteiten zelf bekostigen. Voorbeelden hiervan zijn de exploitatie van de loods en het verschepen van de hulpgoederen naar de Filipijnen. Momenteel gaat het al om vier containers per jaar. De jaarlijkse kosten bedragen momenteel om en nabij de €.12.500,=


De stichting is volledig afhankelijk van bijdragen van derden. Wij juichen het daarom van harte toe als een ondernemer of particulier een container wil sponsoren of anderszins een financiële bijdrage wil leveren. Bij het laden en verschepen van een container zal daar dan extra aandacht aan worden geschonken via de website, pers en media.
Een speciale manier van fiscaal voordelig schenken is de zogenaamde "Notariële schenking"

Vrijwilligerswerk


Al het goede werk van de stichting is alleen mogelijk dankzij een grote groep enthousiaste vrijwilligers. Zij leveren, op welke wijze dan ook, hun eigen bijdrage aan het werk van de stichting en daarmee aan het verbeteren van de levensomstandigheden van de arme bevolking op de Filipijnen. Benadrukt mag worden dat zij dit geheel belangeloos en met liefde doen! Ook iets voor u?

Naamsbekendheid HHCP


Deze is van groot belang voor elke hulporganisatie. Al kunt u zelf niet daadwerkelijk als vrijwilliger meehelpen of sponsoren, misschien kan of wil iemand anders in uw omgeving dat wel. Wij stellen het zéér op prijs als u de activiteiten van het HHCP bij anderen onder de aandacht brengt. Met andere woorden, reclame maken is ook een welkome vorm van hulpverlening!Heeft u zelf nog andere ideeën of tips, klik dan hier en laat het ons weten!


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2019 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.