Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
U kunt helpen! | Een kind vraagt u om hulp

                  

  “Geraakt door een kind”Dankzij deze actie, in 2008 gestart door Rosa Kiekebosch-Wigink en Harrie Alferink, kunnen 30 kinderen extra naar school. Het totaal aantal kinderen dat via HHCP wordt gesponsord is hiermee opgelopen tot 140.
Rosa Kiekebosch heeft wegens andere werkzaamheden haar betrokkenheid bij deze actie moeten beëindigen. Hierbij maakt de redactie van de website van de gelegenheid gebruik om Rosa hartelijk te bedanken voor haar inzet en enthousiasme gedurende deze actie. Dit ongetwijfeld ook namens de kinderen die mede dankzij haar naar school kunnen gaan.

Harrie Alferink gaat door met zijn werk voor t.b.v. de sponsorkinderen en heeft hierin een nieuwe partner gevonden, Theo Nijland.
Samen gaan ze verder onder het motto: "Een kind vraagt u om hulp!"

              

  “Een kind vraagt u om hulp”Bent u, of is uw bedrijf bereid een handje te helpen?
Er zijn veel kinderen op de Filipijnen, die  bij ons zijn aangemeld om basisonderwijs te mogen volgen, omdat hun ouders dat zelf niet kunnen betalen. Het zijn allemaal kinderen die graag naar school  zouden willen.
Wij,  Theo Nijland en Harrie Alferink proberen op vrijwillige basis,  in samenwerking met de Stichting Heetense Hulpgoederen Centrum  Filipijnen (HHCP) en met uw  financiële steun,  zoveel mogelijk kinderen  een toekomst te bieden.


Want: "Geen onderwijs is geen toekomst"
Met uw steun, biedt u één of meerdere kinderen de kans op een betere toekomst.  Als het kind leert lezen en schrijven, is het leuk om op een dergelijke manier daarmee te gaan  communiceren.
U kunt al een kind sponseren voor € 65,- per jaar, ofwel €0,18 per dag. Elke gift is natuurlijk welkom!We hopen dat zowel particulieren als bedrijven bereid zijn één of meerdere kinderen te sponsoren.
Wat ook leuk is als u dat samen doet met een aantal familieleden of collega's binnen uw bedrijf.

Om deze actie, die officieel op 12 november van start gaat, extra onder de aandacht te brengen, zullen er in november een groot aantal "flyers" worden verspreid in o.a. Heeten en Raalte. Afhankelijk van de respons, kan hij doorlopen tot in 2011.

Mocht u overwegen ons te steunen, dan adviseren wij u ook even te kijken op de infopagina over Notariële schenking Wilt u direct uw donatie overmaken, Klik dan hier

De Stichting HHCP is een (A)lgemeen (N)ut (B)eogende (I)nstelling, d.w.z. dat zij door de fiscus wordt erkend als een goede doelen organisatie.Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail

Rosa en Harrie | U kunt helpen! | Een kind vraagt u om hulp
Rosa en Harrie

Harrie en Theo | U kunt helpen! | Een kind vraagt u om hulp
Harrie en Theo


Twijfelt u nog?Wilt u meer informatie over onze sponsorkinderen, klik dan hier.

Heeft u nog vragen of wensen , of wilt u direct een bijdrage overmaken, klik dan hier.
 | U kunt helpen! | Een kind vraagt u om hulp


 | U kunt helpen! | Een kind vraagt u om hulp

©2019 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.