Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Paul Mali bouwt een kliniek annex klein kraamcentrum.

  
        
In overleg met H.H.C.P. heeft Paul Mali een toezegging gedaan, waardoor een kleine kliniek annex kraamcentrum gebouwd kan worden. Voor Filipijnse begrippen wordt dit een grote barangay health center met een kraamcentrum. Naast de gebruikelijke medische hulp, wordt er de mogelijkheid geboden dat  vrouwen  na de bevalling nog 24 uur kunnen blijven.
De bestaande in zeer slechte staat verkerend rural health wordt gedeeltelijk afgebroken en verder uitgebreid, zodat het gebouw  100 vierkante meters zal beslaan.
De  eerste paal (ground breaking)  heeft 23 maart 2016 plaats gevonden in het bijzijn van de burgemeester Visorde en plaatselijke autoriteiten en barangay  functionarissen. Tevens waren Zeny Tanada namens de Tanda stichting, Truus en Jo Schoorlemmer van H.H.C.P. aanwezig. Samen met de burgemeester  werd de groundbreaking  verricht.    
Met het gedeeltelijk slopen van het gebouw is men al begonnen en men hoopt in oktober de kliniek te openen, zodat deze voor de grote regenperiode in gebruik is en van grote dienst kan zijn.
Categorie SponsorenBron De StichtingDatum 19/04/2016

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2018 Webdesign Marco TibbenRedactie