Introductie & Nieuws

Stichting HHCP


(Heetense Hulpgoederen Centrum Filipijnen)

Oplevering Prominent 2 Kliniek | Introductie & Nieuws
Oplevering Prominent 2 Kliniek
Het Heetense Hulpgoederen Centrum Filipijnen is een vrijwilligersorganisatie die zich bezig houdt met verzamelen, in ontvangst nemen, verpakken, en verzendklaar maken van goederen voor de minder bedeelde medemens op de Filipijnen. De goederen worden met regelmaat in grote containers naar de Filipijnen gestuurd.
> over HHCP

Waarom helpen we de Filipijnen?


HHCP stuurt al sinds 1990 hulpgoederen naar de bevolking van de Filipijnen ter ondersteuning op gebied van onderwijs, medische zorg, en bij natuurrampen. Het mag soms een druppel op een gloeiende plaat lijken, toch is er in al die jaren veel vooruitgang geboekt.
> over de Filipijnen

Hoe u kan helpen


Heeft u goederen en/of kleding die u niet meer gebruikt, maar die nog wel bruikbaar zijn/is? Neem contact met ons op! Daarnaast kost het verlenen van hulp en het verschepen van goederen geld, ook een donatie is dus altijd welkom.
> contact opnemen

Bedankt!


Via deze weg wil HHCP iedereen die ons heeft geholpen, helpt, of nog gaat helpen, van harte bedanken. Ook namens de bevolking van de Filipijnen.

Nieuws


Dankbrieven vanuit de Filipijnen | Introductie & Nieuws03/09/2021 | HHCP | Bron Truus Schoorlemmer

Dankbrieven vanuit de Filipijnen

We ontvingen twee dankbrieven uit de Filipijnen van de PROVINCIAL GOVERNMENT OF CAMIGUIN, de Provinciale Overheid van Camiguin, waarvoor we erg dankbaar zijn. (klik voor vergroting) [lees meer]
Container aangekomen in Manila | Introductie & Nieuws14/08/2021 | Projecten | Bron Truus Schoorlemmer

Container aangekomen in Manila

Dit zijn de foto's van de container die in juni vertrokken is naar de plaats Palo in Leyte. De container is aangekomen in Manila. Van daaruit is de container op de vrachtwagen naar Palo vervoert en ... [lees meer]Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.