Introductie & Nieuws

Stichting HHCP


(Heetense Hulpgoederen Centrum Filipijnen)

Doneer voor de wederopbouw na verwoestende aardbevingen in de Filipijnen


IBAN Stichting HHCP NL64RABO 01 20 21 27 49
onder vermelding van 'Aardbeving wederopbouw'

Oplevering Prominent 2 Kliniek | Introductie & Nieuws
Oplevering Prominent 2 Kliniek
Het Heetense Hulpgoederen Centrum Filipijnen is een vrijwilligersorganisatie die zich bezig houdt met verzamelen, in ontvangst nemen, verpakken, en verzendklaar maken van goederen voor de minder bedeelde medemens op de Filipijnen. De goederen worden met regelmaat in grote containers naar de Filipijnen gestuurd.
> over HHCP

Waarom helpen we de Filipijnen?


HHCP stuurt al sinds 1990 hulpgoederen naar de bevolking van de Filipijnen ter ondersteuning op gebied van onderwijs, medische zorg, en bij natuurrampen. Het mag soms een druppel op een gloeiende plaat lijken, toch is er in al die jaren veel vooruitgang geboekt.
> over de Filipijnen

Hoe u kan helpen


Heeft u goederen en/of kleding die u niet meer gebruikt, maar die nog wel bruikbaar zijn/is? Neem contact met ons op! Daarnaast kost het verlenen van hulp en het verschepen van goederen geld, ook een donatie is dus altijd welkom.
> contact opnemen

Bedankt!


Via deze weg wil HHCP iedereen die ons heeft geholpen, helpt, of nog gaat helpen, van harte bedanken. Ook namens de bevolking van de Filipijnen.

Nieuws


Nieuw bestuur voor HHCP | Introductie & Nieuws01/11/2018 | HHCP | Bron HHCP

Nieuw bestuur voor HHCP

Per 1 november 2018 heeft HHCP een nieuw bestuur. Het nieuwe bestuur bestaat uit voorzitter Frans Brinkhof, penningmeester Frank Wagenmans, lid Andre Haarman, en secretaris Truus Schoorlemmer Wij willen via deze we het oude bestuur danken voor ... [lees meer]
Reisverslag Truus voorjaar 2018 | Introductie & Nieuws18/07/2018 | Projecten | Bron HHCP

Reisverslag Truus voorjaar 2018

De eerste reis alleen De eerste reis alleen naar de Filippijnen naar het overlijden van Jo (moppie). Het was moeilijk om te vertrekken zonder Jo. De reis is goed verlopen. In Manila stonden onze vrienden mij op ... [lees meer]Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.