Introductie & Nieuws

Stichting HHCP


(Heetense Hulpgoederen Centrum Filipijnen)

Noodoproep! Help de armen in de Filipijnen!


Leyte voor tweede keer getroffen door modderstroom
"Dit zijn enkele schokkende foto's van de overstroming, de modderstroom, en de gevolgen daarvan. De bevolking was nog bezig met de wederopbouw na de Typhoon van eind 2021 en wordt nu alweer getroffen door een allesverwoestende overstroming.

De getroffen mensen zijn wederom alles verloren. Als deze mensen geen geld hebben, kunnen ze niet de materialen kopen voor wederopbouw. Voor deze mensen helaas geen verzekeringen, dus alles gaat uit eigen zak. Wilt u voor deze mensen ook een bijdrage geven?"

Truus Schoorlemmer
Wij willen vragen een kleine bijdrage te doneren op IBAN Stichting HHCP NL64RABO 01 20 21 27 49 onder vermelding van 'Gevolgen 2e modderstroom'.


Oplevering Prominent 2 Kliniek | Introductie & Nieuws
Oplevering Prominent 2 Kliniek
Het Heetense Hulpgoederen Centrum Filipijnen is een vrijwilligersorganisatie die zich bezig houdt met verzamelen, in ontvangst nemen, verpakken, en verzendklaar maken van goederen voor de minder bedeelde medemens op de Filipijnen. De goederen worden met regelmaat in grote containers naar de Filipijnen gestuurd.
> over HHCP

Waarom helpen we de Filipijnen?


HHCP stuurt al sinds 1990 hulpgoederen naar de bevolking van de Filipijnen ter ondersteuning op gebied van onderwijs, medische zorg, en bij natuurrampen. Het mag soms een druppel op een gloeiende plaat lijken, toch is er in al die jaren veel vooruitgang geboekt.
> over de Filipijnen

Hoe u kan helpen


Heeft u goederen en/of kleding die u niet meer gebruikt, maar die nog wel bruikbaar zijn/is? Neem contact met ons op! Daarnaast kost het verlenen van hulp en het verschepen van goederen geld, ook een donatie is dus altijd welkom.
> contact opnemen

Bedankt!


Via deze weg wil HHCP iedereen die ons heeft geholpen, helpt, of nog gaat helpen, van harte bedanken. Ook namens de bevolking van de Filipijnen.

Nieuws


Twee containers klaar voor vertrek naar Camiguin | Introductie & Nieuws20/10/2020 | Projecten | Bron HHCP Truus Schoorlemmer

Twee containers klaar voor vertrek naar Camiguin

In September zijn er twee containers klaargemaakt voor vertrek naar het eiland Camiguin. De eerste container is gevuld met schoolmeubelen, tafels en stoelen. De tweede is voor de helft gevuld met schoolmeubelen en de andere helft ... [lees meer]Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.