Introductie & Nieuws

Stichting HHCP


(Heetense Hulpgoederen Centrum Filipijnen)

Noodoproep! Help de armen in de Filipijnen!


Het coronavirus en een nieuwe typhoon slaan hard toe.
Wij willen vragen een kleine bijdrage te doneren op IBAN Stichting HHCP NL64RABO 01 20 21 27 49 onder vermelding van 'Gevolgen Covid-19' en/of  'Gevolgen Typhoon'.


Oplevering Prominent 2 Kliniek | Introductie & Nieuws
Oplevering Prominent 2 Kliniek
Het Heetense Hulpgoederen Centrum Filipijnen is een vrijwilligersorganisatie die zich bezig houdt met verzamelen, in ontvangst nemen, verpakken, en verzendklaar maken van goederen voor de minder bedeelde medemens op de Filipijnen. De goederen worden met regelmaat in grote containers naar de Filipijnen gestuurd.
> over HHCP

Waarom helpen we de Filipijnen?


HHCP stuurt al sinds 1990 hulpgoederen naar de bevolking van de Filipijnen ter ondersteuning op gebied van onderwijs, medische zorg, en bij natuurrampen. Het mag soms een druppel op een gloeiende plaat lijken, toch is er in al die jaren veel vooruitgang geboekt.
> over de Filipijnen

Hoe u kan helpen


Heeft u goederen en/of kleding die u niet meer gebruikt, maar die nog wel bruikbaar zijn/is? Neem contact met ons op! Daarnaast kost het verlenen van hulp en het verschepen van goederen geld, ook een donatie is dus altijd welkom.
> contact opnemen

Bedankt!


Via deze weg wil HHCP iedereen die ons heeft geholpen, helpt, of nog gaat helpen, van harte bedanken. Ook namens de bevolking van de Filipijnen.

Nieuws


Containers klaar voor transport | Introductie & Nieuws16/12/2019 | Projecten | Bron HHCP

Containers klaar voor transport

25 November jongstleden zijn alle goederen uit de loods overgebracht en geladen. Transportbedrijf Zwier Veldhoen werkte er hier ook aan mee. Die dag werden er twee containers opgehaald en een kleine geladen. Hierna zijn de ... [lees meer]
Afscheid Filippijnse Ambassadeur Jaime Victor B Ledda | Introductie & Nieuws16/12/2019 | Overig | Bron HHCP

Afscheid Filippijnse Ambassadeur Jaime Victor B Ledda

21 November jongstleden heeft Truus in Den Haag persoonlijk afscheid genomen van de Filippijnse Ambassadeur Jaime Victor B Ledda. Er werd samen koffie gedronken. Uit dankbaarheid voor de prettige samenwerking en voor alles dat hij ... [lees meer]Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.