Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Reisverslagen | Reisverslag Jo en Truus december 2008/ januari 2009

Ten behoeve van de ontvangst van de presidentiële onderscheiding is de familie Schoorlemmer begin december afgereisd naar Manila. Naast de vele tijd die hiermee gemoeid was hebben ze nog een bezoek gebracht aan het eiland Camiguin om de daar aanwezige scholars te bezoeken. Begin januari zijn ze, ondanks het slechte weer, teruggereisd naar Manila. Op 6 januari hebben dokter Hans Megens, orthopedisch chirurg en Peter Stam, bestuurslid van HHCP, zich bij hun gevoegd. Doel van hun bezoek was o.a. het kennis maken met het werk van HHCP op de Filipijnen en met de diverse daar aanwezige contactpersonen. Tijdens dit bezoek is een groot aantal ziekenhuizen en scholen bezocht in de provincies Bicol, Quezon en op het eiland Mindoro. De twee containers die in het najaar van vorig jaar naar Manila zijn verscheept, waren bedoeld voor deze gebieden.
Onder het toeziend oog van het reisgezelschap zijn veel kleren, schoenen, schoolbenodigdheden, ziekenhuisinventaris, apparatuur en verbandmiddelen verdeeld over diverse locaties. Voor een fotoimpressie van dit bezoek, klik op de onderstaande foto.

Het belangrijkste doel van het bezoek van Hans Megens was het uitvoeren van een aantal orthopedische operaties.
Klik hier voor een verslag van deze medische missie.Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2019 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.