Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Projecten | Sponsorkinderen

Schenk een kind een toekomst voor maar 18 Eurocent per dagEr zijn wel scholen, maar lang niet alle kinderen kunnen daar naar toe, omdat hun ouders het schoolgeld niet kunnen betalen. Op het platteland en in de provincies verdienen de mensen vaak weinig en hebben nauwelijks genoeg te eten.
Meestal zijn de ouders zelf niet in de gelegenheid geweest om naar school te gaan. Mede daarom is er weinig werkgelegenheid voor hen. Het is zo belangrijk dat kinderen onderwijs ontvangen, want op die manier krijgen ze een kans om een toekomst op te bouwen.
Dit geldt in het bijzonder voor de meisjes, die op die manier niet in de grote steden verloren raken waar ze vaak in de prostitutie terecht komen.

Voor 65 euro per jaar, ofwel 18 eurocent per dag,  biedt u een kind één jaar basisonderwijs.
Van dit bedrag wordt het schoolgeld betaald en lesmateriaal, 3 schooluniformen, 1 paar schoenen,  schooltas, regenjas en een paraplu gekocht. Tevens wordt medische zorg verleend.

Indien u dat wenst kunt u zelf met het sponsorkind corresponderen en als er container met hulpgoederen in de buurt van het sponsorkind komt, kunt u een doos voor het hele gezin maken en meegeven.

Op deze pagina staat een overzicht van een aantal kinderen die met medewerking van de Stichting individueel worden "gesponsored".
Staat uw sponsorkind er niet bij en wilt u dat graag, of wilt u dat de foto's van uw sponsorkind worden verwijderd, maak  dan uw wens even kenbaar via de contactpagina. Voor de speciale contactpagina t.b.v. de actie "Een kind vraag u om hulp" Klik hier
Er is bewust voor gekozen om geen namen van sponsors te vermelden.


Klik op de onderstaande foto's voor meer foto's van de sponsorkinderen

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail

Een aantal sponsorkinderen | Projecten | Sponsorkinderen
Een aantal sponsorkinderen

Een aantal ouders | Projecten | Sponsorkinderen
Een aantal ouders

©2019 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.