Drie containers naar de Filippijnen

 | Drie containers naar de Filippijnen
Beste dorpsgenoten, op maandag 25 november 2019 vertrekken er weer 3 containers om 13.00 uur naar de Filippijnen, de containers staan nu bij Boerhof Project Inrichters en gaan naar Leyte. Eén met schoolmeubels, tafels en stoelen, allemaal gekregen van Boerhof Project Inrichters. Nummer 2 gaat met ziekenhuisspullen en textiel naar verschillende ziekenhuizen. Nummer 3 met diverse spullen voor scholen en gereedschap voor tuinen en voor de bouw.

Tevens gaan er 2 containers vanuit Heerenveen met ziekenhuisbedden, matrassen en tafeltjes. Deze zijn bestemd voor 4 ziekenhuizen en alles is geschonken door het Deventer Ziekenhuis. Op dinsdag 26 november naar deze de Filippijnen.

Ook hartelijk dank aan al de vrijwilligers die geholpen hebben en dit mogelijk gemaakt hebben. Zonder deze mensen kun je geen containers weg krijgen.

Zaterdag 30 november is er een Communiedienst in de Paulus kerk te Raalte, met voorganger Pastor Harry Blo. De zang wordt verzorgd door het Filippijns koor Himig Natin. Naar afloop van de dienst is er koffie en thee met Filippijns lekkernijen achter in de kerk iedereen is daarbij van harte welkom.

Er is een deur collecte waarvan de opbrengst bestemd is voor de arme mensen op de Filippijnen (laten wij deze mensen niet vergeten). Ook kunt u een financiele bijdrage doneren op banknummer  NL 64RABO120212749 van H.H.C.P.

Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met Truus Schoorlemmer. Tel. 06 202 43 722

Categorie ProjectenBron HHCPDatum 13/11/2019

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.