Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Containers vertrokken naar Manila en Leyte

Vrijdag 6 september jongstleden zijn er twee containers vertrokken; één naar Manila en de andere naar Leyte, de plaats Javier. De container voor Manila zit vol met ziekenhuis spullen bestemt voor de Prominent klinieken, de Paulinus kliniek, en de ziekenhuizen in de omgeving. Ook gaan er naaimachines voor de scholen mee, de kisten waar de naaimachines inzitten zijn verder opgevuld met kleding. Daarnaast vele dozen met kleding, schoenen, gewassen knuffels, en nog meer.
Er gaan weer veel schoolspullen mee, waaronder tafels en stoelen die Boerhof Projectinrichters ons geschonken heeft.

De tweede container is voor Javier. Van de inhoud van deze container is het meeste voor de scholen. Ook de Holland Kliniek heeft veel gekregen; verband, rolstoelen, rollators, etc. Ook de schooltafels en stoelen in deze container zijn afkomstig van Boerhof Projectinrichters Heeten.

De containers hebben bij Boerhof 'de melkfabriek' gestaan. Wederom staan er nu weer twee nieuwe containers bij de firma Boerhof, waarvoor onze hartelijke dank! Dank gaat ook uit naar de bootmaatschappij die de containers vervoert, en als vanzelfsprekend naar al onze vrijwillgers voor met het maken en vullen van kisten, de dames voor het verwerken van textiel en speelgoed, en voor alle komende werkzaamheden. Tot slot alle mensen die ons hebben geholpen door het schenken van de goederen.

Wil je ons ook helpen? > neem contact op

Categorie De stichtingBron HHCPDatum 12/09/2018

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2019 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.