Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Reisverslag Truus voorjaar 2018; deel 3

Naar Mindoro voor het uitpakken van twee containers; één met ziekenhuis spullen, en een container met schooltafels en stoelen die geschonken is door Boerhof Projectinrichting.

De schooltafels en stoelen zijn naar de bergstammen gegaan in verschillende bergen (plaatsen). Het was heel moeilijk om daar te komen. Wij hadden van de gemeente vrachtwagens gekregen om alles te vervoeren. Je moet wagens hebben met vierwiel aandrijving anders kom je niet boven. Met de luxe auto moesten wij vaak uitstappen om te duwen, en dat was vaak doodeng. Maar alles is boven gekomen. We moesten naar een school waar er eerst 116 treden aangelegd moesten worden om daar tafels en stoelen te brengen. Ik had veel respect voor de mensen
 | Reisverslag Truus voorjaar 2018; deel 3
die iedere keer naar boven gingen, van die kleine mensen, dun en weerstand hebben zij niet. De leerkracht van deze school moet 4 uur lopen om bij de school te komen en met slecht weer komt daar een uur bij op! Dan verblijft zij in de school, slaapt op de vloer, en vrijdags gaat zij weer terug naar huis weer 4 of 5 uur lopen... ik doe het niet na!

Verder is ook alles verdeeld van de eerste container, de meeste spullen waren voor het ziekenhuis en voor de verloskamers.
Wij hebben hier ook veel knuffels uit gedeeld voor de kinderen, en andere goederen onder de armen der armen.

> fotoverslag van de reis


Categorie ReisverslagenBron Truus SchoorlemmerDatum 18/07/2018

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2019 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.