Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Reisverslag Truus voorjaar 2018; deel 1

De eerste reis alleen naar de Filippijnen naar het overlijden van Jo (moppie).

 | Reisverslag Truus voorjaar 2018; deel 1
Het was moeilijk om te vertrekken zonder Jo. De reis is goed verlopen. In Manila stonden onze vrienden mij op te wachten om mij op te vangen. De eerste reis was naar Leyte. Daar heb ik de voedselpakketten uitgedeeld die door de sponsoren geschonken zijn voor de scholars, maar ook de kerstpakketten gegeven die geschonken waren als Kerst gift.

Bij het condoleren met het overlijden van Jo stond er een bus in de kerk om een bijdrage voor de mensen in de Filippijnen te doneren. Daar zijn voedselpakketten van gemaakt voor de armste der armen en deze werden daar persoonlijk naar toe gebracht. Ook is er een hartbewakings monitor en medicijnen voor de Holland kliniek van gekocht.
Als de verbouwing van de Holland Kliniek klaar is, zal Jo bij de ingang in een monumentje geplaatst worden.

Ook had de Holland Kliniek een tweede prijs gewonnen van Phil Healt verzekeringen, omdat het er schoon en ordelijk uit ziet en een lab heeft. Goede bedden en textiel is ook aanwezig enz. Alle mensen die ons hierbij het vertrouwen hebben gegeven, wij zijn u daar dankbaar voor! Er is veel verband en ander medische spullen afgegeven, gereedschap voor de studenten voor bouwvak, en ook voor de groentetuinen.

 | Reisverslag Truus voorjaar 2018; deel 1
Wij hebben 1800 families geholpen met babyboxen, kinderwagens, kleding, dekens, schoenen, rolstoelen, rollators, enz.
Ook hebben wij 250 schooltafels en stoelen gegeven aan de scholen welke wij hebben gekregen van Boerhof Projectinrichting. Geweldig hoe de klaslokalen er in eens anders uit zagen.. prachtig!
De arme mensen hadden voor Pastor Harry Bloo een stola gekocht, omdat die de kerkdienst zo goed had geleid,m oet je arm zijn en dan dit doen... prachtig.

> fotoverslag van de reis
Categorie ReisverslagenBron Truus SchoorlemmerDatum 18/07/2018

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2019 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.