Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Heeten in actie voor Leyte

Bewoners en bedrijven steunen HHCP tijdens actie voor de slachtoffers van tyfoon Haiyan op de Filipijnen.

Heeten heeft zich weer van een heel bijzonder kant laten zien. Een kant waar Heeten goed in is. Saamhorigheid wanneer men iets wil bereiken en er dan samen de schouders er onder zetten. Zowel bedrijven als bewoners van Heeten hebben ons enorm gesteund op allerlei manieren, om geld en goederen binnen te krijgen en verzendklaar te maken.
Boer Frans Brinkhof en de Firma Boerhof  stelden o.a extra opslagruimte beschikbaar, omdat we de massale  aanvoer van goederen niet meer in de eigen loods kwijt konden.
De vrijwilligers werden verrast met een buffet van Bosgoed en aan het einde van alle drukte werden we getrakteerd op pannenkoeken van ’t Pannenkoekenhuis Lettele en tijdens de donderdagmarkt kwam de viskraam van de Firma Roesscher kibbeling brengen.  Ook was het hartverwarmend hoe men traktaties bracht voor bij de koffie, voor de vrijwilligers die nu overuren draaiden, om alles zo snel mogelijk richting het rampgebied te krijgen. Dit hielp ons om het vol te houden, om alles tot een goed einde te brengen.
De Firma Loohuis zorgde ervoor dat we hun heftruck extra mochten gebruiken, want nog nooit in al die jaren hebben we zoveel goederen in korte tijd verwerkt om te worden verscheept.
Vele Heetenaren hebben meegewerkt aan een bijzonder onderdeel van de kerstmarkt in Heeten op 14 december 2013 namelijk de ‘ludieke veiling voor de Filipijnen’. Door de directe link van het Heetense echtpaar Jo en Truus Schoorlemmer  en de lokale hulpgoederenstichting met het rampgebied, is het idee van een inzameling tijdens de kerstmarkt ontstaan. De veilingmeesters, hadden  de meest uiteenlopende stukken onder de hamer. Schilderijen en kunstvoorwerpen van diverse lokale kunstenaars, rondleidingen op een veehouderij, een kwekerij of in een bakkerij, een fotoshoot, workshops, een weekarrangement op een boerderij, een huiskameroptreden van Erwin Nyhoff en ga zo maar door. De gehele opbrengst ca.2.500,=  komt ten goede van de opbouw en het herstel van het verwoeste eiland Leyte op de Filipijnen.
                                                  
Namens alle vrijwilligers van het Heetens Hulpgoederen Centrum Filipijnen willen we allen bedanken die op wat voor manier ons hebben gesteund en geholpen tijdens onze actie voor Leyte.

                                                   HEETEN BEDANKT.


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2018 Webdesign Marco TibbenRedactie