Presidentiële onderscheiding voor HHCP

President Arroyo | Presidentiële onderscheiding voor HHCP
President Arroyo
Het was op donderdag 6 november 2008, dat de familie Schoorlemmer een bericht kreeg van de Ambassadeur van de Filipijnen hier in Nederland, Romeo Arguelles. (Zie de brief hieronder)

Hij deelde mede, dat de President van de Filipijnen, Gloria Arroyo, Het Heetens Hulpgoederen Centrum een onderscheiding had toegekend voor haar inzet en steun aan de minder bedeelden op de Filipijnen. De onderscheiding wordt toegekend in de categorie “KAANIB NG BAYAN”.

The Kaanib ng Bayan Award is conferred on foreign individuals or organizations for their exceptional or significant contribution to Philippine reconstruction, progress and development, or have significantly benefited a sector or community in the Philippines, or advanced the cause of overseas Filipino communities.

Wat het ook betekent, het is in ieder geval een Filipijns eerbetoon aan en een blijk van waardering voor iedereen die, op welke manier dan ook, zich via het HHCP inzet voor de minder bedeelden aldaar.

 | Presidentiële onderscheiding voor HHCP


Jo en Truus Schoorlemmer hebben het HHCP vertegenwoordigd bij het in ontvangst nemen van de presidentiële onderscheiding. Als de onbetwistbare “boegbeelden” van de Stichting wordt die eer hun ook van harte gegund!

De uitreiking vond plaats op 9 december 2008 in het Malacañan Palace te Manila. Dit in het bijzijn van onder andere de ambassadeur Arguelles en president Arroyo zelf.

Categorie HHCPBron HHCPDatum 09/12/2008

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.