25 jaar Heetens Hulpgoederen Centrum Filipijnen

aan de tafel ambassadeur Ledda en mensen van ambassade en HHCP bestuur | 25 jaar Heetens Hulpgoederen Centrum Filipijnen
aan de tafel ambassadeur Ledda en mensen van ambassade en HHCP bestuur
De stichting Heetens Hulpgoederen Centrum Filipijnen (H.H.C.P.) bestaat op 16 augustus 2015 25 jaar. In al die jaren zijn 78 containers met hulpgoederen naar de Filipijnen verstuurd met allerlei goederen zoals ziekenhuis bedden, onderzoek tafel, kleding schoenen, naaimachines, rollators, rolstoelen en alles aangaande op onderwijs gebied. Tevens heeft de stichting sinds 2000 met steun van sponsoren 200 kinderen naar school kunnen sturen, variërend van lagere school tot college, zodat zij een gedegen opleiding krijgen.

Dit heugelijk feit werd op zondag 6 september 20125 gevierd met een woord en communiedienst om 11.00 uur, in de Maria Onbevlekt Ontvangen kerk te Heeten. De zang tijdens deze dienst wordt verzorgd door het Filipijnse koor Himig Natin, bestaande uit Filipijnse dames die in de provincie Overijssel wonen.

Na de dienst was er gelegenheid voor een kop koffie waarbij lekkere hapjes werden geserveerd, gebakken door de leden van het koor.

Om 14.00 uur was er een officiële receptie voor genodigden, die de stichting tijdens de 25 jaar hebben geholpen om welke wijze dan ook.

Categorie HHCPBron HHCPDatum 16/08/2015

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.