Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
HHCP | Maatschappelijke stage

Het Heetens Hulpgoederen Centrum Filipijnen is ook een plaats waar je je maatschappelijke stage kunt laten plaatsvinden.

Je kunt ons helpen bij het verzend klaar maken van de spullen die we laten verschepen naar de Filipijnen. Wij kunnen als tegenprestatie je inzicht geven wat wij als organisatie allemaal doen en je vertellen over de bijzondere ervaringen die in de Filipijnen zijn opgedaan. Ook hopen we je een positief gevoel te geven, door eens wat belangeloos te doen voor mensen die het echt met heel veel minder moeten doen dan jij. Want jullie zijn de toekomst en in de toekomst hebben we ook vrijwilligers nodig, die het mogelijk blijven maken om ons mooie werk te blijven doen.

Hieronder vind je een stukje van Merle, Rosan en Merlin, die er al een stage bij ons hebben opzitten. Heb je nadat je dit gelezen hebt ook zin in een stage bij ons, neem dan rustig contact op met Mw. Schoorlemmer tel: 0572-381313 of kom een keer op een middag langs bij de loods in Heeten.


Lieve mensen,

Wij, Merle, Rosan en Merlin, hebben een deel van onze maatschappelijke stage bij het Heetens Hulpgoederen Centrum Filipijnen in Heeten gedaan.
Dit was erg gezellig. Toen we begonnen wisten we nog niet zo goed wat we konden verwachten en hoe alles ging bij deze stichting. Het was erg interessant om een keer betrokken te zijn bij mensen die zulk goed werk verlenen. We hebben kleding uitgezocht en opgevouwen, lakens gevouwen en schoenen uitgezocht.  Ook zijn we op de foto geweest en zijn we geïnterviewd door een mevrouw. Dit stukje komt onder het kopje 'maatschappelijke stage' in een regionaal foldertje. Al met al een leuke ervaring, en zeker aan te raden om hier je maatschappelijke stage
te doen!

Merle Schoorlemmer, Rosan Schiphorst en Merlin Alferink


Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2019 Webdesign Marco TibbenRedactie
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.