Sponsorkinderen

Een kind vraagt om uw hulp


Schenk een kind een toekomst voor maar 18 Eurocent per dag

Een kind vraagt om uw hulp | Sponsorkinderen
Een kind vraagt om uw hulp
Er zijn wel scholen, maar lang niet alle kinderen kunnen daar naar toe, omdat hun ouders het schoolgeld niet kunnen betalen. Op het platteland en in de provincies verdienen de mensen vaak weinig en hebben nauwelijks genoeg te eten. Meestal zijn de ouders zelf niet in de gelegenheid geweest om naar school te gaan. Mede daarom is er weinig werkgelegenheid voor hen. Het is zo belangrijk dat kinderen onderwijs ontvangen, want op die manier krijgen ze een kans om een toekomst op te bouwen. Dit geldt in het bijzonder voor de meisjes, die op die manier niet in de grote steden verloren raken waar ze vaak in de prostitutie terecht komen.

Voor 65 euro per jaar, ofwel 18 eurocent per dag, biedt u een kind één jaar basisonderwijs.
Van dit bedrag wordt het schoolgeld betaald en lesmateriaal, 3 schooluniformen, 1 paar schoenen,  schooltas, regenjas en een paraplu gekocht. Tevens wordt medische zorg verleend. Elke gift is natuurlijk welkom!

Indien u dat wenst kunt u zelf met het sponsorkind corresponderen en als er container met hulpgoederen in de buurt van het sponsorkind komt, kunt u een doos voor het hele gezin maken en meegeven.

IBAN Stichting HHCP


NL64RABO 01 20 21 27 49
ANBI-dossiernummer 66374
Stichting HHCP wordt door de belastingdienst erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit houdt in dat donaties onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar zijn.
> meer informatie Fiscale voordelen giften

Vragen over Sponsorkinderen


Gebruik onderstaand formulier om via e-mail contact met ons op te nemen met je vragen over sponsorkinderen. Als we antwoorden beschik je gelijk over ons e-mailadres.

Naam
E-mailadres
E-mailadres (controle)
Straat
Postcode
Plaats
Telefoon
Tekst
Vul het formulier zo volledig mogelijk in. De velden: naam, e-mailadres, telefoon en tekst zijn verplicht.

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.