Startpagina
mobiele versiecomputer versie
RSS
Filipijnen wederom getroffen door een tyfoon

In het afgelopen weekend zijn de Filipijnen voor de vierde keer in een maand getroffen door een tyfoon. Ook nu is weer een gedeelte van Manila getroffen, dat al eerder door de tyfoon Ketsana ernstig was getroffen en waar men nog bezig was de modder op te ruimen. In het gebied van Marikina, waar het HHCP werkzaam is en waar Broeder Ben begraven ligt, zijn veel huizen nu helemaal bedolven onder de modder of zelfs helemaal weggevaagd.

Veel mensen probeerden hun huizen schoon te maken en via hulpinstanties hun leven weer op te pakken, maar zijn nu weer getroffen en kunnen, voor zover zij daar nog de moed voor hebben, weer opnieuw met niets beginnen.
De Kleine Broeders, de orde van Broeder Ben, vragen om hulp om zo de mensen te kunnen helpen bij de wederopbouw van hun dorp Marikina.

De mensen hebben niets meer en zijn aangewezen op wat hulpinstanties hun bieden. Zij hebben het voor hun zo belangrijke feest van Allerzielen niet kunnen vieren, want vele graven zijn bedolven onder het water of de modder.

Steun hen met uw bijdrage op bankrekening 1182.36.695 o.v.v. ramp opdat de mensen toch nog een goede Kerst kunnen vieren aan het eind van het jaar.  

Categorie FilippijnenBron de StichtingDatum 03/11/2009

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
©2018 Webdesign Marco TibbenRedactie