Noodoproep! Help de armen in de Filipijnen!

 | Noodoproep! Help de armen in de Filipijnen!
Lieve mensen,

DIT IS EEN NOODOPROEP; HELP DE ARMEN IN DE FILIPPIJNEN!

De mensen in de Filippijnen zijn erg hard getroffen door het Corona virus, speciaal de armen onder de bevolking hebben het zwaar te verduren. Zij kunnen geen gebruik maken van de markt waar ze normaal gesproken gaan vragen voor afval van de groente. Dat is nu niet mogelijk.

De kinderen gaan iedere morgen naar school met een A4 velletje, dat ruilen zij om en krijgen het velletje terug wat zij gisteren afgegeven hebben. Dan gaan zij terug naar huis om thuis huiswerk te maken. Het probleem is dat deze kinderen geen computer en geen tv hebben die goed werkt en dat de ouders niet kunnen helpen met het huiswerk, want die hebben geen onderwijs gehad. De kinderen huilen veel van de honger. Wij hopen dat deze mensen eens in de drie dagen een maaltijd mogen ontvangen; er zijn daar namelijk geen sociale voorzieningen zoals bijvoorbeeld de voedselbank hier. De arme bevolking moet het hebben van mensen die hen een warm hart toe dragen.

Ook in de Filippijen zijn er veel mensen overleden aan Covid-19 (speciaal onder de arme bevolkingsgroep), maar ook doktoren en verpleegkundigen.

Laten wij ook aan deze mensen denken en we mogen hen niet vergeten.

Wij willen vragen een kleine bijdrage te doneren op IBAN Stichting HHCP NL64RABO 01 20 21 27 49
onder vermelding van 'Gevolgen Covid-19'

Hartelijk dank voor u bijdragen
Truus Schoorlemmer HHCP

Categorie FilipijnenBron HHCP Truus SchoorlemmerDatum 20/10/2020

Delen opDelen op TwitterDelen op FacebookDelen op LinkedInDelen op Google+E-mail
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.